katarina-turizam

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home NOVO U PONUDI ZIMSKE RADOSTI

Iz turističke ponude

E-mail Ispis PDF

  Za skijaše i ljubitelje snijega

Za sve ljubitelje zime i zimskih radosti pripremili smo skijaške programe u skijalištima u Italiji i Austriji, ali isto tako i topli, spokojni i nezaboravni zimski odmor u Gorskom Kotaru.

Naši programi jamče svu zabavu i radosti koje može pružiti boravak na snijegu, večeri uz pucketanje vatre u kaminu kao i sve pogodnosti moderne civilizacije. U svakom od ponuđenih zimovališta postoji lokalno organizirana škola skijanja za djecu i odrasle, kao i organiziran boravak djece neskijaša na snijegu.

 


STALNA PONUDA

Skijališta imaju povoljne ponude prije Božića, u siječnju i za proljetno skijanje u travnju te program priredaba prepun vrsnih događaja. Početkom skijaških sezona skijaši i daskaši mogu se veseliti višem komforu i prekrasnim novim skijaškim stazama.

Austrija

Iz ponude izdvajamo:

 Italija

 

I u svim drugim pitanjima (prijevoz, grupni i individualni smještaj, najam opreme, posebni zahtjevi ili informacije koje nigdje drugdje niste mogli naći) također nam se možete obratiti s povjerenjem!

 

 

Besplatni skijaški autobusi prometuju od mjesta do mjesta. Terase za sunčanje zovu na aprés-ski, a mnoge druge ponude poput klizanja, boćanja na ledu, sanjkanja, skijaškog trčanja, zimskih šetnji i vožnji konjskim sanjkama pretvaraju zimski odmor u doživljaj za cijelu obitelj. Nudi se doslovce sve, od udobnog apartmana i pansiona za obitelj do najboljih hotela, izvrsnih skijaških škola i brige za djecu, izvornih seoskih koliba ili gurmanskih hramova.